x
скачать буклет Бүктемені жүктеу
меню меню
< Курица тушёная по-итальянски Италяндық стилде тауық етінен рагу на главную Басты бетке Жареная утка с овощами и острой лапшой Дәмді кеспе және көкністермен үйрек >
Грибной крем-суп
Нәзік саңырауқұлақ сорпасы
Скачать рецепт Рецептті жүктеу
Грибной крем-суп
Нәзік саңырауқұлақ сорпасы
6 порций 6 порция
45 мин. 45 мин.
Ккал Жиры/насыщ. Белки Углеводы Сахар/Соль Клетчатка
Құнарлылығы Майлар/Қаныққан майлар Ақуыздар Көмірсулар Қант/Тұз Жасұнық
148 7,5 г./2,3 г. 7,9 г. 12,4 г. 3,6 г./1,1 г. 3,2 г.
Обожаю насыщенные земляные нотки во вкусе этого супа-пюре! Непревзойденная классика.
Осы сорпа-езбесінде дәмінде қаныққан жер ноткалары тамсандырады! Қайталанбас классика.
Вам понадобятся
Сізге қажет
Смесь разных грибов
600 г
әр түрлі саңырауқұлақтар қоспасы
600 г
Луковица
1 шт.
басты пияз
1
Сельдерей
2 стебля
балдыркөк сабағы
2
Чеснок
3 зубчика
сарымсақ
3 кішкентай
Петрушка
несколько веточек
ақжелкеннің
бірнеше сабағы
Тимьян
несколько веточек
жебірдің
бірнеше сабағы
Оливковое масло
зәйтүн майы
Куриный или овощной бульон
1,5 л
тауық немесе көкөніс сорпасы
1,5 л
Нежирные сливки
75 мл
майлы емес кілегей
75 мл
Чиабатта
6 ломтиков
чиабатта
6 кесектері
Оливковое масло extra virgin
extra virgin зәйтүн майы
распечатать список продуктов Азық-түлік тізімін басып шығару
Итак, начнём!
Сонымен, бастайық!
Шаг 1
Очистите и тонко нарежьте грибы.
1
Сарымсақты тазартыңыз және жұқа тураңыз.
Шаг 2
Очистите и тонко нарежьте лук, сельдерей и чеснок, оборвите и отложите листья петрушки, мелко порубите стебли. Оборвите листья тимьяна.
2
Пиязды, балдыркөкті және сарымсақты тазартыңыз және жұқа тураңыз. Ақжелкенді үзіңіз де, жапырақтарын алып қойыңыз, сабақтарын жұқа тураңыз. Жебірдің жапырақтарын үзіңіз.
Шаг 3
Нагрейте на среднем огне большую кастрюлю с толстым дном, влив ложку оливкового масла. Всыпьте лук, сельдерей, чеснок, стебли петрушки, листья тимьяна и грибы, накройте и готовьте на небольшом огне до мягкости.
3
Жалпақ түбі бар үлкен кәстрөлді орташа отта қасық зәйтүн майын тамызып, қыздырыңыз. Пияз, балдыркөк, сарымсақ, ақжелкен сабақтарын, жебір жапырақтарын және саңырауқұлақты салыңыз, бетін жабыңыз және жұмсарғанға дейін үлкен емес отта дайындаңыз.
Шаг 4
Отложите 4 ст.л. грибов.
4
4 ас қ. саңырауқұлақты алып қойыңыз.
Шаг 5
Налейте в кастрюлю бульон, доведите до кипения на среднем огне, убавьте огонь и варите 15 минут.
5
Кәстрөлге сорпа құйыңыз, оны орташа отта қайнатып жеткізіңіз, отты шамалы басыңыз және 15 минут ішінде қайнатыңыз.
Шаг 6
Приправьте по вкусу морской солью и черным перцем, затем тщательно взбейте блендером.
6
Дәміне қарай теңіз тұзды және қара бұрышты қосыңыз, содан соң блендермен мұқият шайқаңыз.
Шаг 7
Влейте сливки, доведите до кипения и снимите с огня.
7
Кілегей құйыңыз, қайнағанға дейін жеткізіңіз және оны оттан алыңыз.
Шаг 8
Обжарьте ломтики чиабатты на сковороде-гриль, выложите на них почти все отложенные грибы и слегка сбрызните маслом extra virgin.
8
Чиабатта кесектерін таба-грилде қуырыңыз, оларға алып қойған барлық саңырауқұлақты салыңыз және extra virgin майын аздап шашыңыз.
Шаг 9
Разлейте суп по тарелкам, посыпьте порубленными листьями петрушки и оставшимися грибами. Подавайте с чиабаттой и грибным гарниром.
9
Тәрелкелерге сорпаны құйыңыз, туралған ақжелкен жапырақтарын және қалған саңырауқұлақты себіңіз. Чиабатта және саңырауқұлақ гарнирімен бірге дастарқанға қойыңыз.
Приятного аппетита!
Асыңыз дәмді болсын!
Рецепт © Джейми Оливер. Фотография © Jamie Oliver Enterprises Limited, Тара Фишер.